За да ползвате онлайн магазина за поръчки трябва да дадете съгласието си за предоставяне на своите лични данни на фирма ТИНАТРЕЙД 0812 ООД, които ще бъдат използвани и съхранявани само за целта на поръчката Ви и за доставката. При липса на поръчка-лични данни не се събират! При несъгласие няма да можете да ползвате онлайн магазина.

Натиснете тук за да прочетете информацията за личните данни.


 

Усилвател за интернет мрежи

Усилвател за интернет мрежи

Усилвател за Wi Fi интернет мрежи до 50 метра

Нямате добра интернет връзка в офиса, жилището си или просто желаете да прихванете интернет сигнал наблизо до вас?

Вече има смарт устройство, което е създадено да ви помогне.

Усилвателя за интернет wi fi мрежи усилва сигнала там, където той е слаб и го продължава 50 метра нататък. Усилвателя се слага там, където е слаб интернета и той го приема и усилва( продължава) на 50 метра оттам. Особено подходящ за къщи или помещения където е слаб сигнала. Включва се в тока, и може да се мести навсякъде където ви потрябва. Работи с всякакви рутери С ВСЯКАКВИ WI FI МРЕЖИ. Лесен за употреба. Моля, разгледайте приложените снимки за референция. 
 

Преди да поръчате този продукт знайте, че:

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход.

Преглед
Възможност за отваряне, преглед  (15 минути) на пратката при получаване по куриер . 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение в работни дни-свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон ( 0893 556950 ), емейл!

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара.  С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

  • 49.99лв.