За да ползвате онлайн магазина за поръчки трябва да дадете съгласието си за предоставяне на своите лични данни на фирма ТИНАТРЕЙД 0812 ООД, които ще бъдат използвани и съхранявани само за целта на поръчката Ви и за доставката. При липса на поръчка-лични данни не се събират! При несъгласие няма да можете да ползвате онлайн магазина.

Натиснете тук за да прочетете информацията за личните данни.


 

Smart Window Cleaner - Умна Четка за миене на прозорци

Smart Window Cleaner - Умна Четка за миене на прозорци
Смарт чистачка за миене на прозорци от ново поколение


Предлага се в 2 варианта: за прозорци и стъклопакети с дебелина 15-24 мм и  20-30 мм. Изберете желания модел четка от опцията по-горе.


Почистването на прозорци е част от ежедневието ни. Сега всички купуват Умната Четка за почистване на прозорци ! Всеки иска това удобство! Всяка Дама желае да има този помощник и Да съкрати времето за миене на прозорците. Добре е ако може да я закупим от Вносител, а не от съмнителни места.
Това сега е възможно!

ОПИСАНИЕ:

Подходяща за всякакви прозорци и стъклопакети с дебелина от 15 до 24 мм, както и за прозорци със дадената дебелина.

Край на трудното и мъчително миене на прозорци отвън и отвътре.

Вече има Смарт чистачка за прозорци. С нея лесно миете труднодостъпни прозорци едновременно отвън и отвътре. Спестявате много време, нерви, неудобства и т.н. Само за секунди можете да почистите прозореца си без да се налага да се надвисвате навън и да се страхувате от падане и нараняване.Четката е с много силен магнит, едната част се слага на външната част на прозореца, другата се поставя от вътрешната, прилепва здраво и започвате да движите отвътре, като четката мие в същото време отвътре и отвън едновременно.. След това лесно се почиства и е готова за следващото миене. Има допълнително въженце, което се слага на ръката ви, за да предпази четката от падане навън.Подходяща за всякакви прозорци и стъклопакети с дебелина от 15 до 24 мм, както и за двойни прозорци със дадената дебелина.Преди употреба, моля, прочетете внимателно указанията за ползване, снимковия материал към него, както и видеото което е за референция. 

Опаковката съдържа:

1бр четка за почистване на прозорци от 2 части
1бр пластмасов разделител
2бр. тампони за почистване
1бр описание и инструкции за ползване


Разгледайте всички роботи за почистване на следния линк:


-Телефон за поръчка: 0893 55 69 50


ОТЗИВИ ЗА ЧЕТКАТА ОТ КЛИЕНТИ:
  • 29.99лв.

Опции