За да ползвате онлайн магазина за поръчки трябва да дадете съгласието си за предоставяне на своите лични данни на фирма ТИНАТРЕЙД 0812 ООД, които ще бъдат използвани и съхранявани само за целта на поръчката Ви и за доставката. При липса на поръчка-лични данни не се събират! При несъгласие няма да можете да ползвате онлайн магазина.

Натиснете тук за да прочетете информацията за личните данни.


 

Bluetooth ресийвър за автомобил, MP3 плеъри, слушалки и др.

Bluetooth ресийвър за автомобил, MP3 плеъри, слушалки и др.

Bluetooth ресийвър за автомобил, MP3 плеъри, музикални системи ,слушалки и др.

Този Блутут ресийвър може да се включи към автомобил, слушалки, и др. устройства с обикновен жак AUX. Активира се блутута на ресийвъра, свързва се с телефона ви или друг плеър от който ще пускате музиката посредством блутут и се възпроизвежда музиката от телефон или друг плеър към свързаното устройство. Може да водите разговори по телефона без да го държите, ако свържете този ресийвър към автомобла си, ще чувате разговора от тонколоните на автомобила и ще говорите без телефон. Ако го свържете към слушалки- ще слушате на тях всичко което сте пуснали от телефона си. Малък, компактен по размери, може да го местите лесно от едно устройство на друго, както и да го носите в джоба със себе си навсякъде. Обхват до 10 метра. Има SLEEP функция за пестене на енергия когато не се използва. Има зарядно в комплекта. Bluetooth V3.0+EDR music receiver. Поддържа устройства с андроид, IPHONE и други с Bluetooth A2DP. ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ :


 

Преди да поръчате този продукт знайте, че:

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход.

Преглед
Възможност за отваряне, преглед  (15 минути) на пратката при получаване по куриер . 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение в работни дни-свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон ( 0893 556950 ), емейл!

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара.  С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

  • 9.99лв.